Hyundai Getz – те, про що ви й не мріяли

17.11.2017

Всі ми з дитинства любимо мріяти. Саме тоді до нас приходили марення про майбутнє, в якому ми уявляли себе зовсім по-іншому. Та час ніколи не стоїть на місці – ти дивишся назад, а там в сукупності метушаться довгі роки. Пройдений шлях багато чого залишив після себе, а ще більше змінив. Не встигнеш і оком кліпнути як зрозумієш, що твої вподобання стали зовсім іншими.

Тоді, коли дівчата з дитинства мріяли як буде виглядати їхнє весілля, хлопці вимріювали образ свого першого авто. Можу з упевненістю передбачити, що це мав бути гоноровий джип, або ж низький і спортивний автомобіль. Та не все складається так, як хочеться – вам вже 25, а автівки ви досі не маєте. Що ж, в такому випадку вам слід забути про дитячий світогляд і змінити курс своїх думок. Ви повинні дійти розуміння того, що автомобіль – це всього лише один зі способів транспортувати своє тіло по цьому світу. Не можна забути й про мистецтво, яке втілюють в собі більшість автівок, однак всім відомий факт про те, що автомобіль – це надто омріяний і перебільшений образ.

Щоб не витрачати великої суми, яку заробити не так легко, вам варто задуматись над тим, як повинно виглядати ваше авто. Якщо ви живете в місті, тоді вам, скоріш за все, підійде хетчбек. Автомобілі з таким кузовом зручні не тільки в управлінні. Вони відрізняються маневреністю й рухливістю, вони жваво мислять і ніколи не заповнюють свій двигун сумнівами. Якщо автомобіль в такому кузові повністю підходить вам, тоді варто зупинитись на його марці. Сьогоднішній день дає вам великий вибір, та як же ж втілити його правильно? Вам варто прислухатись до свого серця, адже саме воно підкаже вам найкращий вибір.

Якщо ж ви досі вагаєтесь, тоді ми готові допомогти вам. Ми хочемо звернути вашу увагу на автомобіль, який свого часу захопив світ своєю принадністю. Здавалось, авто не заслуговує великих шансів на розповсюдження, та перше враження завжди оманливе. В 2002 році корейська автопромисловість змусила світ усміхнутись – вона створила автомобіль, популярність якого не спадає навіть після 15 років вжитку. Hyundai Getz сміливо увійшов в число найбільш комерційно успішних автомобілів протягом всієї історії.

Нестандартні прямолінійні пропорції автівки одразу змусили хейтерів висловити свою думку. Та вона аж ніяк не стала нищівною, а лише добавила сміливості маленькому чемпіону, який різко вирізнявся з натовпу. Приємна зовнішність з нетиповим кузовом дала великі переваги місткості салону. В 2005 році був проведений рестайлінг моделі: оновилася форма головних фар, форма задніх ліхтарів, змінам піддалась решітка радіатора і бампери. Всередині ви зможете помітити іншу форму керма, нове оформлення приладової панелі та центральної консолі. Потужна аудіо-система вражає своїми показниками. Автівка підійде справжнім цінителям музики, а якщо ви любите слухати Метал, тоді сусідам варто поберегтись від міці, яка змітає все на своєму шляху.

Маленький Hyundai Getz часто асоціюють із жінками. Він дуже охайний, його розміри компактні, його салон доволі лаконічний. Здавалось, що це ідеальна машина для жіночої статі. Та все це лише стереотип від якого варто відмовитись. Чоловіки зможуть отримати справжню насолоду під час поїздки на цьому автомобілі. Авто прекрасно почуває дорогу, демонструє високу інерцію та динаміку, дуже жваво розвиває швидкість і різко реагує на любі вказівки. Також цей маленький кореєць демонструє чудову звукоізоляцію. В більш нових моделях ці зміни дуже суттєво виділяються – ви зможете помітити їх одразу ж.

Hyundai Getz – це стильний і практичний автомобіль. Дякуючи оптимальній вартості, ви зможете насолодитись його здібностями без віроломного удару по фундаменту вашого капіталу. Авто допоможе вам забути про стереотипи й поглянути на деякі речі в цьому світі з іншого боку. Hyundai Getz – те, про що ви й не мріяли.