Методи Hyundai Getz по завоюванню ваших сердець

17.11.2017

Кожен автомобіліст з ностальгією згадує про свій перший автомобіль. Декотрі ж сидять за його рулем і досі, віднайшовши в ньому споріднену душу. Сьогодення дає юним автомобілістам великий вибір. Але як же ж здійснити його правильно? Як знайти автомобіль, котрий зможе втілити в життя всі ваші побажання?

Для цього вам слід зробити невеличкий аналіз, який допоможе вам з вибором. Перш за все потрібно з’ясувати ваше місце проживання: якщо ви проживаєте в місті, обирайте компактний і жвавий автомобіль, який зможе просунутись в любий закуток; якщо ж ви проживаєте в сільській місцевості, ваш вибір повинен впасти на більш потужне авто, яке зможе спокійно транспортувати вас по бездоріжжю. Наступний пункт в вашому аналізі – ваша примхливість. Чи будете ви співвідносити себе зі своєю автівкою, чи ж вважатимете її лише транспортним засобом з металу і пластмаси? Саме ваша примхливість і самоідентифікація здійснюють великий вплив на ваш вибір – все це підсвідомі процеси, прослідкувати за якими досить важко. І останнє, що вам потрібно з’ясувати – ціна. Іноді саме цей фактор може перекреслити два попередніх.

Якщо ви заповнили цей невеличкий список, який складається з трьох пунктів, ось так: «проживаю в місті», «натура не примхлива», «ціна оптимальна» , - тоді ми раді привітати вас, адже ви можете стати щасливим власником Hyundai Getz !

Людська психіка побудована на оціночних судженнях. Таким чином, все, що ви бачите – ви одразу оцінюєте. Іноді це є великою оманою, тож якщо ви вже встигли засудити цей компактний автомобіль, ви встигли зробити велику помилку. Hyundai Getz не є володарем надзвичайного зовнішнього вигляду, оригінального дизайну, чи неймовірних технічних характеристик. Все це намагається навіяти вам телебачення, маркетинг, і власний гонор. Цей автомобіль демонструє професійні навички пересування в місті, тож підготуйтесь як слід, адже ви будете приємно здивовані.

Hyundai Getz славиться своєю ремонтопридатністю. Його ніколи не списують з рахунку, він дуже дешевий в обслуговуванні, а запчастини для нього ви зможете знайти будь-де за помірними цінами. Сам по собі автомобіль дешевий. Коли ви встигнете подолати на ньому 70 тисяч кілометрів, знайте, що вам потрібно буде детально оглянути його стан. В деяких моделях після подолання такої відстані починає текти прокладка клапанної кришки. Раз на 60 тисяч кілометрів потрібно буде замінювати ремінь і ролики двигуна. Свічки варто змінювати один раз в п’ятнадцять тисяч кілометрів, фільтр для палива - один раз в 45 тисяч кілометрів. Автомобіль закочує рукава й без проблем береться за споживання 92-го бензину, що позволяє власнику добре зекономити. Якщо ви встигли злякатись майбутніх замін декотрих деталей, тоді ви вже можете почати лякатись завтрашнього дня, який принесе вам невідомо що.

Hyundai Getz – безпечний автомобіль. Він пройшов багато краш-тестів, вийшовши з оцінкою в 4 бали з п’яти. Всередині автомобіль дуже зручний і повністю налаштований під водія. Внутрішні матеріали зносостійкі, тож з ними в вас не виникне жодних проблем. Авто тримає свій товарний вигляд тривалий відрізок часу. Щоб не вводити наших читачів в оману слід зазначити, що Hyundai Getz практично позбавлений будь-якої функціональності. Єдиний його козир – це електричні підіймачі вікон. Та насправді їхати всередині цього автомобіля справді приємно, комфортно й зручно, незалежно від місця вашої посадки. Чи за рулем ви, чи на задньому сидінні – ви не відчуєте жодного дискомфорту. Модель по-справжньому близька до мінімалізму, вона повністю відповідає своїй ціні.

Не можна пропустити й історію цього авто, адже за 9 років виробництва модель встигла широко поширитись в багатьох країнах світу. Світ побачив його в 2002 році. З того часу автівка встигла пройти велику кількість рестайлінгів, модернізацій, значних довершень. Ви можете знайти моделі цього авто з бензиновими двигунами трьох типів (1.1, 1.4, 1.6) і одним дизельним двигуном (1.5 CRD). Автомобіль характеризується багажником середнього розміру, на відміну від інших міських авто. Для транспортування великогабаритного вантажу вам слід скласти заднє сидіння. Всі моделі Hyundai Getz мають передній привід. Характеризуються дуже якісною механічною коробкою передач і міцною підвіскою.

Вам потрібно стежити за станом автомобіля після п’ятдесяти тисяч кілометрів. В ідеалі вам потрібно один раз на рік відвідувати сервісний центр для продуктивних і впевнених поїздок. Варто зазначити, що заміна перелічених вище деталей обійдеться вам в смішну суму. Вовк не такий страшний, як його малюють. Вам потрібно буде періодично змащувати задній двірник, адже він має властивість ставати одним з експонатів Музею мадам Тюссо. Моделі з автоматичними коробками передач не застраховані від пошкодження втулок насосу гідротрансформатора. Відомі випадки коли через таке пошкодження автомобіль відмовлявся їхати на будь-якій передачі, крім третьої. Однак, перш ніж ви зможете дійти до першої нової деталі, пройде великий відрізок часу. Читаючи цю статтю, час для вас змінює свою форму – ви вже встигли познайомитись з цим авто, зробити його невеличкий тест-драйв, відчути його комфортність, здійснити перші метаморфози в його конструкції. Здається, що авто досі стоїть за вашими плечима.

Hyundai Getz буде відмінною кандидатурою на посаду вашого першого авто. Він володіє стриманим дизайном, справжньою компактністю при високому рівні комфорту, маневреністю, стабільною роботою. Позитивні відгуки про цей автомобіль значно переважають негативні. Це зручний та недорогий варіант для тривалої співпраці, які зможе показати свою продуктивність в найкращому світлі.