Скільки коштує Hyundai Getz?

17.11.2017

Гроші – саме вони дають нам дозвіл на нові речі. Якщо ви не товаришуєте з грошима, то й вони не будуть набиватись вам в колеги. Пабло Пікассо одного разу сказав: «Я хочу жити як бідна людина з грошима». Різнобічність цього вислову розширює семантичне поле, та кожен вже встиг взяти з нього щось своє. Якщо ви хочете знайти автівку за оптимальною ціною, якщо ви хочете щоб її зовнішній вигляд не висловлював зайвого пафосу й вона змогла стати для вас справжнім другом, тоді вам потрібно звернути увагу на Hyundai Getz.

За скільки ви зможете придбати такий автомобіль? Зараз ми спробуємо з’ясувати відповідь на таке просте запитання. Все, що нам потрібно – це трішки часу й вміння користуватись пошуковою системою.

В більшості випадків, ціни на автомобілі є доволі справедливими – в цьому плані виробник не може дозволяти ставити собі 150% націнку на товар, як це роблять власники кав’ярень, або ж супермаркетів. Наша подорож розпочнеться з уживаних автомобілів, оголошення про продаж яких розміщають на вже знайомих вам сайтах. Ми спробуємо помоніторити славнозвісний OLX, щоб з’ясувати рівень нахабства, або ж виявити справжню добродушність продавців.

Ціни на сайті стартують від 120 тисяч гривень. Звісно ж, кожен продавець не вказує недоліки власного товару, адже такий маркетинговий хід аж ніяк не віддає позитивом. За короткий проміжок часу мені вдалось знайти Hyundai Getz 2004 року випуску з об’ємом двигуна 1,3 л і коробкою автомат за 110 тисяч гривень. Автомобіль демонструє хороший вигляд, та все ж без недоліків не обійтись – присутня іржа на кузові. Наступна вдала модель, яка мені трапилась, демонструвала більш красиві показники: чотири електропідіймачі вікон, 2 подушки безпеки, зеркала з підігрівом, залізний захист двигуна, кондиціонер, об'єм двигуна 1,4 л. Авто отримало середньостатистичну ціну – 140 тисяч гривень. Виникає запитання – що ж мене очікує в категорії 200 тисяч гривень? Відповідь на це запитання є доволі простою – все те ж, що відносилось до попередньої категорії. Меркантильність наших людей закладена в базисах менталітету, тож надіятись на щось краще годі й мріяти.

Поклавши крапку на розділі з OLX, ми переходимо до інтернет-аукціону Ria. Як не дивно, сайт демонструє ті ж показники: в категорії від 130 до 160 тисяч гривень представлені аналогічні варіанти, що й на попередньому сайті. «Getz1,4і в хорошому стані, з рідним пробігом, не був в ДТП, повне обслуговування» - типові оголошення починають мозолити очі. Прогортавши ще декілька сайтів, мені вдалось знайти Getz за 110 тисяч гривень. Він обладнаний автоматичною коробкою передач, а об’єм його двигуна складає 1,3 л. Та на жаль, додаткової інформації вказано не було. Телефонний дзвінок до власника допоміг мені з’ясувати факт, який вже траплявся на моєму шляху – де-не-де є іржа на кузові. Продавець почав було заспокоювати мене, мовляв, воно ніяк не впливає на експлуатаціїю автівки, та довіри до підлесливого тону я не йму.

Найцікавіше те, що Google не видає добротних запитів на покупку нового Hyundai Getz. Я витратив багацько часу на пошук хоча б якогось автосалону, який займається продажем цієї автівки, та все на марно. Навіть офіційні дилери Hyundai в Україні не займаються продажем нових Hyundai Getz. Звідси висновок – маленького живчика ви зможете придбати тільки з рук.

Наша екскурсія приводить нас до логічного висновку – хороший Hyundai Getz з двигуном в 1,3 \ 1,4 л. ви зможете придбати в районі 130-160 тисяч. Можливо, саме вам пощастить, і ви знайдете цю чудову автівку за меншу ціну, та на все свій час. Будьте обережні, адже цей автомобіль з легкістю закохує в себе навіть найсуворіших чоловіків.