Факти про компанію Hyundai Motors

17.11.2017

Hyundai Motor Company – це корейська компанія з величезною історією. Свій початок вона бере в 1967 році – за 50 років майстри встигли зайняти п’яте місце в світі за кількістю проданих автомобілів в рік. Ця компанія завжди дивує й якнайкраще приховує свої козирі. Назва Hyundai є дуже влучною, адже перекладається вона як «сучасність». Варто зазначити, що її вимова яскраво різниться від вашої, адже вимовляється така назва як «Хьонде». Кожен автомобіль «Хьонде Моторс» йде в ногу з сучасним світом, доповнюючи його новими технологічними барвами. На відміну від декотрих пихатих автомобільних компаній, Hyundai Motors дає зрозуміти свою політику власним логотипом – буква «Н» насправді символізує двох людей, які стискають один одному руки на честь вигідної співпраці. Ці люди є власником і покупцем. Гасло Hyundai звучить як: «Нове мислення, нові можливості».

Hyundai Motors володіє найбільшим автомобільним заводом в світі. Він знаходиться в місті Ульсан, що в Північній Кореї, і займає площу в 5 050 000 квадратних метрів. Місто Ульсан нараховує близько 1,5 мільйонів жителів. Місто не володіє гігантськими розмірами, але варто зазначити, що заробітня плата в ньому в три рази перевищує заробітню плату інших міст. Чому? Вся справа в автомобільних заводах, а особливо – в Hyundai Motors. Будівництво цього заводу почалось в 1973 році. Ви можете тільки уявити, скількох працівників такий завод забезпечує гідною працею, однак, ми одразу готові надати вам цей несамовитий показник – 38 тисяч. Окрім людей на заводі невтомно працює ще й 460 роботів. Він схожий на невеличке місто, яке, до речі, має власний порт , медичну клініку і пожежну станцію. Більше того, завод піклується про стан навколишнього довкілля: ціла побічна фабрика на його території очищає стічні води до того, як вони потраплять до навколишнього середовища. Чи можете ви собі уявити, що завод Hyundai Motors в Ульсані випускає автомобіль кожні 15 секунд? Таким чином, за один день компанія випускає 5 тисяч 760 автомобілів, а за рік близько двох мільйонів автомобілів. Завод має власний Культурний центр, до якого курсує безкоштовний туристичний автобус на 45 пасажирів. Його маршрут виглядає так: Культурний центр, завод №1, №2, №3, №4, №5, лінія зібрання моторів і коробок передач, випробувальний полігон, пристань для кораблів. Завод не позбавлений флори – на його території нараховується близько 500 тисяч дерев.

Більшість робітників приїздить на роботу велосипедами. Їх робочий день складає 12 годин. В тижні є вихідні дні. На заводах Hyundai Motors знаходяться різноманітні тварини, які допомагають робітникам не падати духом, зациклюючись на одному й тому ж. Вони зворушують їх серця, наповнюючи їх любов’ю. В цілому світі на компанію Hyundai працює більш ніж 100 тисяч працівників. Ця цифра вражає навіть найбільш недовірливих читачів.

Компанія Hyundai має власний металургійний завод під назвою Hyundai Steel Co. Він був відкритий в 2010 році. За один рік завод виробляє 4 мільйони тон сталі. Керівництво компанії коментує таке відкриття як правильний метод контролю якості сталі, що підтримує економіку Північної Кореї й дозволяє компанії підтримувати перевагу в конкуренції з іншими світовими автомобільними компаніями. Завод Hyundai Steel Co побудований в місті Танджин. Політика компанії про безпеку навколишнього середовища і тут поставила власні умови, доповнюючи завод найновішими засобами контролю й очистки забруднення.

Заводи автомобільної компанії Hyundai Motors побудовані в таких країнах як: Турція, Північна Америка, Китай, Чехія, Росія, Бразилія. Автомобілі компанії продаються в 5 тисячах салонів по всьому світу. Компанія подарувала 780 автомобілів Hyundai Click різним урядовим організаціям Північної Кореї. В 2006 році Hyundai представили 10 автомобілів, які використовують водородні елементи палива.

Першою моделлю компанії Hyundai, яка успішно зійшла з конвеєру, була модель під назвою Cortina MK. Але найбільш успішною моделлю вважається автомобіль Hyundai Pony, який побачив світ в 1974 році. Серед народу автівка отримала звання «Корейське автомобільне чудо».

Чи відома вам історія про жінку з Північної Кореї – Чха Са Сун, яка складала іспит на права 950 разів? Вона щодня проходила іспит без успіху протягом п’яти років. В 2010 році вона все ж таки отримала права. Компанія Hyundai подарувала їй автомобіль в честь цього успіху.

Якщо ви вже встигли переконатись в не традиційності й оригінальності корейської компанії Hyundai, тоді ви зміните своє відношення до її продукції на краще. Вона турбується про своїх покупців, даруючи їм квиток до сучасного світу. Займи власне місце посеред прихильників Hyundai.